Diensten


Voor het heien gebruiken we een aantal verschillende heimachines, afhankelijk van het project.


Kranen/wagens

Wij maken gebruik van stalenbuizen, houtenpalen en korte betonpalen. We komen met onze eigen vrachtwagen welke is voorzien van een autokraan waardoor we onze heimachines zelf kunnen vervoeren en bijvoorbeeld over een tuinmuurtje, carport of schuurtje kunnen plaatsen. Als we dit zelf niet kunnen dan kan dit gebeuren met een telekraan.
Onze minikraan wordt gevoed door een geluid gedempte aggregaat, er is dan ook geen diesellucht op de werkplek. Voor de mini heiwerken hebben we kleine en compacte mini heimachine waardoor wij op elke plek en in vrijwel elke ruimte kunnen heien.

Consoles

De fundering van een huis of gebouw zorgt ervoor dat het gehele gewicht met de daarop de uitgeoefende krachten, zoals sneeuw en winddruk, opgevangen worden aan de draagkrachtige ondergrond. Mocht er een aanbouw of een gebouw verzakt zijn of gaan verzakken door het niet toepassen van heiwerk dan moet dat worden opgelost door middel van funderingsherstel. Door het toepassen van een paal met console voorkomt het dat het gebouw verder kan zakken. Over het recht plaatsen kunnen wij u het juiste advies geven.

Verhuur

U kunt bij ons ook items huren. Wij verhuren dragline schotten, kunststof rijplaten en stalenbinten voor een noodbrug. Neem voor de beschikbaarheid contact met ons op.


Kennis Heiwerken heeft al ruim 60 jaar kennis en ervaring en is gespecialiseerd in heiwerken en funderingstechniek. Neem voor vragen contact met ons op.

06 - 207 051 97Contactformulier