Heiwerken


Heiwerken, een plan met fundering

Kennis Heiwerken kan u alles bieden op het gebied van heien en funderingstechniek en verzorgd als tussenpersoon de volledige voorbereiding voor allerlei heiwerken. Wij kunnen over diverse soorten opdrachten kundig advies geven en vervullen opdrachten van klein tot groot, waarbij uitgraven van de bouwplaats en het maken van een fundering of funderingsherstel tot de mogelijkheden behoort. Wij kijken welk materieel wij daarvoor het beste kunnen toepassen, zodat er prijstechnisch de beste oplossing gegeven kan worden. Volgens de uiteindelijke planning zorgen wij voor een perfecte uitvoering.

Ons specialisme ligt in het heien van inpandig- of buitenwerk in beperkte ruimten bijvoorbeeld: serres, garages, tuinmuren, schuurtjes of een uitbouw heien. Hiervoor gebruiken wij verschillende soorten heipalen zoals staal of hout. Wij maken tevens gebruik van pontons voor op het water of een noodbrug voor over het water. Ook verhuren wij dragline schoten, stalen binten en kunststof rijplaten ter bescherming van de ondergrond. Er wordt regelmatig gebruik gemaakt van een telekraan om op de werkplek te kunnen komen. Wij hebben altijd een passende oplossing voor elk soort heiwerk. Zoals wij dus zeggen: Kennis & advies is onze fundering.


Kennis Heiwerken heeft al ruim 60 jaar kennis en ervaring en is gespecialiseerd in heiwerken en funderingstechniek. Neem voor vragen contact met ons op.

06 - 207 051 97Contactformulier